Je bekijkt nu Virtueel kopje thee

Virtueel kopje thee

Ja, je leest het goed! Een virtueel kopje thee. In sommige situaties de perfecte manier om elkaar te zien en te spreken, bij ziek en zeer maar ook zeker nu Corona het sociale leven minder makkelijk maakt. Maar hoe drink je dan online een kopje thee?

Locatie

Via Zoom, FaceTime, Skype etc. kun je gemakkelijk online beeldbellen. Je kan ook via Instragram live gaan, zo kunnen al je volgers samen met jou een kop thee drinken. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van meer interactieve apps zoals Houseparty of Google Hangouts. Speel samen een spel en/of klets gezellig wat bij.

Benodigdheden

Uiteraard heb je deelnemers nodig die samen met jou een virtueel kopje thee willen drinken. Om er zeker van te zijn dat jou vrienden/kennissen lekkere thee in huis hebben kun je hen uitnodigen met ons ‘Lekker kletsen pakket’. Hierin zitten extra kaartjes met vragen om er zeker van te zijn dat jullie een leuk gesprek hebben! We hebben ook een ‘starterspakket’. Hierin zit alles wat je nodig hebt voor het drinken van onze thee.

Koekje erbij?

Hoe leuk is het om ook hetzelfde te eten!? Zoals je dat ook doet bij een high tea. Je kan zelf wat maken, kopen bij de bakker of ons ‘high tea pakket’ erbij bestellen. Hierin zitten drie lekkernijen om de virtuele theedate zeker te laten slagen!

Laatste ingrediënt..

Een virtueel kopje thee drink je natuurlijk niet alleen! Zorg ervoor dat iedereen die je liefhebt, je moeder, beste vriendin, zus, klaarzitten om samen met jou gezellig te kletsen. 

Veel plezier!

Warme groet, de Theezusjes